Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці утворили робочу групу для оцінювання корупційних ризиків у діяльності міської адміністрації

24 квітня 2024 року, 15:47

У столиці утворили робочу групу для оцінювання корупційних ризиків у діяльності міської адміністрації, затвердили положення та її персональний склад. Відповідне розпорядження опубліковане на Офіційному порталі Києва.

Як повідомляє Департамент з питань запобігання та виявлення корупції, під час перших засідань робоча група опрацювала та затвердила реєстр корупційних ризиків, на основі якого писатимуть Антикорупційну програму на 2024–2026 роки.

До засідань також залучили громадськість та наукову спільноту. Крім того, для учасників робочої групи провели тренінг від кафедри публічного управління Національної академії внутрішніх справ.

Нагадаємо, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції розпочав оцінювання корупційних ризиків у Київській міській державній адміністрації.

Крім того, Департамент запустив анонімне опитування, через яке громадськість зможе долучитися до оцінювання корупційних ризиків. Опитування можна пройти до 30 квітня за посиланням: https://www.allcounted.com/s?did=kxnmjpp79v5xn&lang=uk_UA.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]