Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Голосіївському районі на проспекті Науки, 43 запрацював новий ЦНАП (+фото)

01 травня 2024 року, 12:43

У Голосіївському районі на проспекті Науки, 43 запрацював новий територіальний підрозділ Управління (Центру) надання адміністративних послуг. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Це вже 22-й Центр надання адміністративних послуг, де містяни зможуть отримати необхідні для них адмінпослуги незалежно від реєстрації місця проживання. Ремонтні роботи на площі 180 кв. м здійснено за рахунок коштів міського бюджету. Тут облаштовані 9 робочих місць адміністраторів для надання послуг у форматі оpen space за єдиними стандартами обслуговування відвідувачів: електронна черга, попередній запис, без перерви на обід. У новому ЦНАПі доступні всі адміністративні послуги: паспортні, соціального характеру, для ветеранів і внутрішньо переміщених осіб, видача водійського посвідчення. Центр є безбар’єрним для осіб з інвалідністю», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що Голосіївський район не найбільший за чисельністю населення, втім найбільший за територією та досить густонаселений. Тут проживають понад 250 тисяч мешканців. Дотепер район був одним із небагатьох, у яких працював лише один ЦНАП. Місце розташування обрано віддалене від станції метрополітену, насичене житловою та промисловою забудовою, поряд із густонаселеними мікрорайонами Деміївка, Корчувате та Мишоловка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]